Winkel & Assortiment

Lansuplant Waterlandplein

WELKOM IN ONZE WINKEL

De bloemist uit Amsterdam waar vakwerk nog wel betaalbaar is. Lansuplant Waterlandplein voor service en het juiste advies.

Onze winkel is gevestigd op het Waterlandplein 217, dit is het centrale plein en wijkwinkelcentrum van de in Amsterdam-Noord gelegen wijk Waterlandpleinbuurt. Hier kunt u terecht in ruim 150 vierkante meter bloemenplezier onder één dak.

ONS

ASSORTIMENT

wat bieden wij u?

EEN KLEINE OPSOMMING

Lansuplant Waterlandplein heeft behalve een scherpe prijs een uitgebreid assortiment aan verse snijbloemen, boeketten, tuinplanten, bruidswerk, rouwwerk, kamerplanten van groen tot bloeiend én plantenbakken van groot tot klein!

En daarbij nemen wij graag de tijd voor u om in onze winkel uw wensen te bespreken. Al onze opdrachten behandelen wij met de grootste zorgvuldigheid. Bij bezorging zal uw bloemwerk altijd op de juiste tijd en plaats worden afgeleverd. Rouwlinten in diverse kleuren worden in onze eigen winkel gedrukt.

Wij bieden tevens een ruim assortiment aan woonaccessoires. Zoals bloempotten, vazen en schalen, manden, plantenbakken, decoratiemateriaal en natuurlijk onze geurkaarsen van het topmerk Yankee Candle.

tuinplanten en tuinbenodigdheden

EN ONDERHOUD

planten en benodigdheden

VOOR TUIN EN BINNEN

Ook voor uw tuinplanten en tuinbenodigdheden voor elk seizoen bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor vaste planten, perkgoed en de daarbij behorende plantenbakken, tuinpotten, tuinbakken, tuinvazen én bloembakken voor balkon of terras. Elk najaar bieden wij een ruime keuze uit A-kwaliteit bloembollen.

Wij verkopen verzorgingsproducten van Pokon. Zoals RHP gekeurde potgrond gemaakt met respect voor het milieu, kamerplantenvoeding, snijbloemenvoeding en bio-insectenspray.

Maar nog heel veel meer, eigenlijk teveel om op te noemen. Ook rond feestdagen, zoals Kerst, Pasen, Valentijn en Moederdag hebben wij altijd een mooi passend aanbod aan bloemen en planten voor u in onze winkel staan. Kom dus langs bij Lansuplant Waterlandplein, de vakbloemist in Amsterdam-Noord.

OPENINGS TIJDEN
maandag 08:30 – 18:00 uur
dinsdag 08:30 – 18:00 uur
dinsdag 08:30 – 18:00 uur
woensdag 08:30 – 18:00 uur
donderdag 08:30 – 18:00 uur
vrijdag 08:30 – 18:00 uur
zaterdag 08:30 – 17:00 uur
zondag gesloten

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Dat geldt eveneens voor vrijdag 1 januari en zaterdag 2 januari 2021.

Lansuplant Waterlandplein
Waterlandplein 217
1024 LR Amsterdam

TELEFOON: 020 632 82 37
EMAIL: info@lansuplant-waterlandplein.nl

Blijf op de hoogte

Ja graag, hou me op de hoogte van de nieuwtjes op Lansuplant Waterlandplein!

VERTROUWD BETALEN
Volg Ons op Instagram

LANSUPLANT WATERLANDPLEIN © 2022 Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Design & Onderhoud Bohlding.nl

top